Kemisk peeling

Stram din hud op med en kemisk peeling

Vi tilbyder vores kemiske peelinger fra verdens kendte mærke Dermaceutic som har en klinisk veldokumenteret effekt på huden.

Ifølge lovgivningen må peeling med pH på 3 eller under 3, kun udføres af sygeplejeske eller speciallæge.

Huden fungerer som en elastik, der over årene mister noget af sin spændstighed. Derfor kan det være en god idé at pleje sin hud med en mere dybdegående behandling, som går ind og arbejder med huden på en effektiv måde.

Kemisk peeling går ind og aktivt fremskynder hudens naturlige peelings proces. Dette gøres ved at fjerne døde hudceller. Ved at gøre dette dannes der hurtigere friske hudceller, som bidrager til en sundere og smukkere hud.

Glow & Go tilbyder 3 forskellige peeling behandlinger:

MELA PEEL FORTE

Reducerer pigmentpletter, melasma og ujævnheder.

MASK PEEL

Reducerer akne, betændte hårsække, overproduktion af talg og olieret hud.

MILK PEEL

Forbedrer tilstanden ved “sandpapirhud”. Stimulerer dannelsen af nyt kollagen og forbedrer fine linjer og rynker.

Hvis du går rundt med eksempelvis solskader, rynker, ar eller lignende, så kunne en kemisk peeling være en god måde at opfriske din hud på. Gældende for denne behandling, er en forkonsultation inden behandlingen kan foretages. Efter endt behandlingen anbefaler vi altid Dermaceutic hudplejeserie, som passer til den ønskede peeling. Cremerne benyttes før og efter peeling, for at opnå det bedste resultat. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig en snak omkring, hvorvidt denne behandling ville være noget for dig. For denne behandling, læs venligst patientinformationen nedenfor.

Del Behandlingen

Fra

900,- DKK

Det siger vores kunder

5/5
Bedste kosmetolog til dagsdato
Super lækker ansigtbehandling gang på gang af søde Bahani . Bliver altid taget imod med åbne arme og en dejlig oplevelse hvergang. Glow and go har mig på besøg hver måned!
Hanar
En klinik der lever op til alle forventninger!
Denne klinik lever op til alle forventninger. Sødt og velkompetent personale, med nøje gennemførte behandlinger. Kan klart anbefales!
Raymond
Glow and Go er det bedste sted jeg har været til ansigtsbehandling
Glow and Go er det bedste sted jeg har været til ansigtsbehandling - fordi de for alvor tager sig af mine hudproblemer. Min hud er totalt renset og ren, når jeg går herfra, og kvinderne der ejer og driver Glow and Go er både kompetente, kender deres grej og er søde og hyggelige at tale med. Det er altså en fuldt igennem god oplevelse at være til ansigtsbehandling hos Glow and Go, særligt fordi jeg får bugt med mine hudproblemer ved at komme her.
Caroline
Jeg kan anbefale Go & Glow med det varmeste hjerte
Jeg kan anbefale Go & Glow med det varmeste hjerte. De rareste mennesker, i de tryggeste hænder. Jeg fik lavet en “Dermaplade” behandling og min hud var skinnende og ren bagefter, som aldrig før! Man kan altid være sikker på at, få den bedste behandling efter dit ønske og behov. Professionel betjening og udførelse, du føler dig som et nyt menneske efterfølgende! De varmeste anbefalinger herfra til din hud.
Josephine
Tidligere
Næste

Se nærmere på vores ydelser

Injektionsbehandling

Ansigtsbehandlinger

Laser behandling

Kropsbehandling

Populære behandlinger

Vi har noget for enhver smag

Permanent Hårfjerning

Er du træt af at shave ofte? Få holdbare resultater med permanent hårfjerning. Vi benytter den nyeste, bedste teknologi.
Populær

Hydrafacial

En Hydrafacial dybderenser huden og tilfører masser af fugt. Mindsker irritation og giver øjeblikkelig glød.
Populær

Mesoterapi

Denne Microneedling gør din hud mere ensartet og forbedrer hudens elasitet. Kosmetologen analyserer først din hud og planlægger et forløb præcis til dig.

Kemisk Peeling

Kemisk Peeling kan afhjælper bl.a. solskader, rynker og ar. Behandlingen hjælper derfor med at opstramme huden. Klinisk veldokumenteret virkning

Deluxe Behandling

Med vores Deluxe Behandling, får du et lækkert afbræk fra en travl hverdag. Her vil du og din hud blive forkælet og få ny energi.
Populær

Frugtsyrebehandling AHA

Behandlingen til dig med flere udfordringer med huden. Syren er med til at reducere urenheder, akne, solskader og pigmenter.

Slip for uønsket hårvækst

Er du træt af at shave ofte? Få holdbare resultater med permanent hårfjerning. Vi benytter den nyeste, bedste teknologi
Læs mere

Den mest avancerede hudfornyelse

En Hydrafacial dybderenser husen og tilføre masser af fugt. Mindsker irritation og giver øjeblikkelig glød.
Læs mere

Styrker hudens naturlige barriere

Denne microneedling behandling gør din hud mere ensartet og forbedre huden elasitet. Kosmetologen analyserer først din hud og planlægger et forløb præcis til dig.
Læs mere

Klinisk veldokumenteret virkning

Kemisk Peeling kan bl.a. hjælpe mod solskader, rynker og ar. Behandlingen hjælper derfor med at opstramme huden.
Læs mere

Forkæl dig selv

Med vores Deluxe Behandling, får du et lækkert afbræk fra en travl hverdag. Her vil du og din hud blive forkælet og få ny energi.
Læs mere

Stimulerer kollagen og opstrammer

Behandlingen til dig med flere udfordringer med huden. Syren er med til at reducere urenheder, akne, solskader og pigmenter.
Læs mere