Permanent hårfjerning

Vink farvel til uønsket hårvækst og indgroet knopper med, en vores mest populære behandlinger.

Få permanent hårfjerning hos Glow & Go fra kun 400 kr.

  • Behandlingstid: 30-45 min. 
  • Bedøvelse: Ingen
  • Helingstid: Ingen
  • Resultat: Efter 6-8 behandlinger
  • Holdbarhed: Semi permanent
  • Konsultation: Gratis

Få permanent hårfjerning i dag

Du er i trygge hænder

Med flere års erfaring i branchen, leverer vi altid gode resultater.

Spar tid

Slip for at barbere og vokse dig ,  og spar dig selv for en masse tid.  

Erfarent team

Hos Glow and Go vil du kun møde højt specieluddannet personale.

Hvordan foregår permanent hårfjerning?

Hos Glow & Go benytter os af de nyeste teknologier og markedets mest effektive og kraftfulde diodelaser således at du altid er sikret et fuldstændigt tilfredsstillende resultat. Behandlingen er hurtig, effektiv og sikker, med minimum af ubehag.

Til permanent hårfjerning vil du blive behandlet af vores sygeplejeske. Her indstilles lyset til at ramme pigmentet i hårsækkene, og håret vil blive omdannet til varme, så hårsækkene går til grunde.

Behandlingen kræver en forkonsultation af sygeplejersken, som sørger for at informere dig skriftligt og mundtligt fra forløbets start til slut.

Du kan få foretaget din behandling i klinikken umiddelbart efter din forkonsultation.

Antallet af behandlinger du skal have samt det endelige resultat afhænger af en række forskellige faktorer, som varierer fra person til person herunder hår- og hudtype. Hvis du ønsker en personlig konsultation, hvor vi kan drøfte hvilke muligheder der er for dig, så er du velkommen til at kontakte os allerede i dag.

For denne behandling, læs venligst patientinformationen.

Det siger vores kunder

5/5
Bedste kosmetolog til dagsdato
Super lækker ansigtbehandling gang på gang af søde Bahani . Bliver altid taget imod med åbne arme og en dejlig oplevelse hvergang. Glow and go har mig på besøg hver måned!
Hanar
En klinik der lever op til alle forventninger!
Denne klinik lever op til alle forventninger. Sødt og velkompetent personale, med nøje gennemførte behandlinger. Kan klart anbefales!
Raymond
Glow and Go er det bedste sted jeg har været til ansigtsbehandling
Glow and Go er det bedste sted jeg har været til ansigtsbehandling - fordi de for alvor tager sig af mine hudproblemer. Min hud er totalt renset og ren, når jeg går herfra, og kvinderne der ejer og driver Glow and Go er både kompetente, kender deres grej og er søde og hyggelige at tale med. Det er altså en fuldt igennem god oplevelse at være til ansigtsbehandling hos Glow and Go, særligt fordi jeg får bugt med mine hudproblemer ved at komme her.
Caroline
Jeg kan anbefale Go & Glow med det varmeste hjerte
Jeg kan anbefale Go & Glow med det varmeste hjerte. De rareste mennesker, i de tryggeste hænder. Jeg fik lavet en “Dermaplade” behandling og min hud var skinnende og ren bagefter, som aldrig før! Man kan altid være sikker på at, få den bedste behandling efter dit ønske og behov. Professionel betjening og udførelse, du føler dig som et nyt menneske efterfølgende! De varmeste anbefalinger herfra til din hud.
Josephine
Tidligere
Næste

Bliv klogere på behandlingen

Før din handling

Det er vigtigt at du ikke solbader eller bruger selvbruner inden din behandling. Stop gerne med dette senest 3 uger før din behandling. Er din hud mørkere end hårfarven, vil behandlingsresultatet ikke opnås optimalt.
 
Det område der ønskes behandlet, skal barberes med skraber et døgn før behandlingen. Du må gerne barbere dig med en skraber imellem behandlingerne, dog må du ikke få foretaget en voksbehandling eller bruge pincet.

Under din behandling

Til selve behandlingen køles huden ned med en kold rulle. Laseren sættes dernæst mod det ønskede område og arbejder sig herefter frem med små tryk. 
 
For nogle kan behandlingen kan godt nive lidt, mens det for andre kun mærkes som en kortvarig varme. Dog er det kortvarigt og hurtigt overstået.

Efter din behandling

Efter din behandling kan din hud være lidt rød og hævet omkring de enkelte hårstrå, lidt ligesom ved gåsehud. Det forsvinder dog i løbet af nogle timer. 
 
Efter behandlingen vil du stadig kunne se alle hårene. Hårene skal først skubbes op til overfladen. Det sker i takt med de øvrige hår vokser, hvilket er ca. 0,1 mm. pr. døgn. Derfor kan resultatet efter en behandling tidligst vurderes efter 2-3 måneder.
 

For at undgå unødvendig irritation de næste 24 timer efter behandlingen, skal du undgå sollys på det sted, du er behandlet de efterfølgende 24 timer. Du bør også undgå at skrabe dine hår det næste døgn for at undgå irritation.

Fra

400,- DKK

Priser

Her kan du se vores priser. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål.
For konsultation hos sygeplejerske er altid gratis.

Hele kroppen

2000 kr.

Under arme, brazilian og ben

1200 kr.

Ansigt, under arme og brazilian

800 kr.

Skæg, nakke og ryg

1200 kr.

Overlæbe og hage

400 kr.

Kinder

300 kr.

Overlæbe

250 kr.

Ansigt

600 kr.

Skæg linje

500 kr.

Hals

400 kr.

Hele kroppen

5000 kr.

Nakke

500 kr.

Skulder

600 kr.

Armhuler

500 kr.

Arme

700 kr.

Hænder/tæer

400 kr.

Ryg, nakke og skuldre

1500 kr.

Lænd

400 kr.

Ryg

1000 kr.

Hele brystet

1000 kr.

Mave

800 kr.

Hele kroppen

5000 kr.

Knæ

400 kr.

Halve ben

800 kr.

Hele ben

1200 kr.

Hænder/tæer

400 kr.

Bikini linje

500 kr.

Brazilian

800 kr.

Baller

800 kr.

Hele kroppen

5000 kr.

Populære behandlinger

Vi har noget for enhver smag

Permanent Hårfjerning

Er du træt af at shave ofte? Få holdbare resultater med permanent hårfjerning. Vi benytter den nyeste, bedste teknologi.
Populær

Hydrafacial

En Hydrafacial dybderenser huden og tilfører masser af fugt. Mindsker irritation og giver øjeblikkelig glød.
Populær

Mesoterapi

Denne Microneedling gør din hud mere ensartet og forbedrer hudens elasitet. Kosmetologen analyserer først din hud og planlægger et forløb præcis til dig.

Kemisk Peeling

Kemisk Peeling kan afhjælper bl.a. solskader, rynker og ar. Behandlingen hjælper derfor med at opstramme huden. Klinisk veldokumenteret virkning

Deluxe Behandling

Med vores Deluxe Behandling, får du et lækkert afbræk fra en travl hverdag. Her vil du og din hud blive forkælet og få ny energi.
Populær

Frugtsyrebehandling AHA

Behandlingen til dig med flere udfordringer med huden. Syren er med til at reducere urenheder, akne, solskader og pigmenter.

Slip for uønsket hårvækst

Er du træt af at shave ofte? Få holdbare resultater med permanent hårfjerning. Vi benytter den nyeste, bedste teknologi
Læs mere

Den mest avancerede hudfornyelse

En Hydrafacial dybderenser husen og tilføre masser af fugt. Mindsker irritation og giver øjeblikkelig glød.
Læs mere

Styrker hudens naturlige barriere

Denne microneedling behandling gør din hud mere ensartet og forbedre huden elasitet. Kosmetologen analyserer først din hud og planlægger et forløb præcis til dig.
Læs mere

Klinisk veldokumenteret virkning

Kemisk Peeling kan bl.a. hjælpe mod solskader, rynker og ar. Behandlingen hjælper derfor med at opstramme huden.
Læs mere

Forkæl dig selv

Med vores Deluxe Behandling, får du et lækkert afbræk fra en travl hverdag. Her vil du og din hud blive forkælet og få ny energi.
Læs mere

Stimulerer kollagen og opstrammer

Behandlingen til dig med flere udfordringer med huden. Syren er med til at reducere urenheder, akne, solskader og pigmenter.
Læs mere