Permanent hårfjerning

Bliv fri for indgroede hår, røde knopper og uønsket hår med permanent hårfjerning

Få permanent hårfjerning hos Glow & Go fra kun 250 kr.

  • Behandlingstid: 10-60 min. 
  • Bedøvelse: Ingen
  • Helingstid: Ingen
  • Resultat: Efter 6-10 behandlinger
  • Holdbarhed: Permanent efter endt forløb
  • Konsultation: Gratis

Få permanent hårfjerning i dag

Du er i trygge hænder

Med flere års erfaring i branchen, leverer vi altid gode resultater.

Spar tid

Slip for at barbere og vokse dig ,  og spar dig selv for en masse tid.  

Erfarent team

Hos Glow and Go vil du kun møde højt specieluddannet personale.

Permanent hårfjerning med den nyeste teknologi

Hos Glow & Go tilbyder vi permanent hårfjerning, til både kvinder og mænd.

Vi er stolte over, at kunne præsentere vores helt nye Primelase HR Excellence. Diodelaser til hårfjerning. Det er klart en af de mest kraftfulde og effektive diodelasere til hårfjerning, som her og nu kan fås på verdensmarkedet. Dens overlegne teknologi og enorme effekt på 4.800 Watt udnyttes, til at gøre din behandling mere effektiv, hurtig og sikker. Desuden er behandlingen med et minimum af ubehag sammenlignet med, hvad man kan opnå med ældre lasere.

Afspil video

Med en moderne fleksibilitet i indstillingsmulighederne, tillader den en hidtil uhørt mulighed, for at foretage hårfjerning selv hos personer med meget mørke hudfarver og uanset årstiden. Vi kan stort set behandle alle områder på kroppen.

Oplev glæden ved permanent hårfjerning

Permanent hårfjerning er i de seneste år blevet meget populært, da mange mennesker finder det tidskrævende og generende at barbere sig. Ved permanent hårfjerning kan du slippe for at vokse, barbere eller bruge en epilator til at fjerne dine hår.

Der kan være forskellige grunde til at du ønsker at blive behandlet for uønsket hårvækst. F.eks. lider kvinder af indgroet hår i bikini linjen, hvor mænd ofte kan have indgroet hår på halsen. Det varierer en del fra person til person, alt efter hårtype og vækst.

Det kan være svært at beslutte sig for hvilke områder man ønsker at få behandlet. Men dette hjælper vi dig med,  gennem den personlige og lovpligtige forkonsultation hos vores autoriserede behandler. Denne konsultation skal altså foretages inden din behandling. Til din forkonsultation sørger behandleren for at informere dig både mundtligt og skriftligt (patientinformation) helt fra forløbets start til slut.

Du kan få foretaget din behandling i klinikken umiddelbart efter din forkonsultation samme dag.

Det siger vores kunder

5/5
Bedste kosmetolog til dagsdato
Super lækker ansigtbehandling gang på gang af søde Bahani . Bliver altid taget imod med åbne arme og en dejlig oplevelse hvergang. Glow and go har mig på besøg hver måned!
Hanar
En klinik der lever op til alle forventninger!
Denne klinik lever op til alle forventninger. Sødt og velkompetent personale, med nøje gennemførte behandlinger. Kan klart anbefales!
Raymond
Glow and Go er det bedste sted jeg har været til ansigtsbehandling
Glow and Go er det bedste sted jeg har været til ansigtsbehandling - fordi de for alvor tager sig af mine hudproblemer. Min hud er totalt renset og ren, når jeg går herfra, og kvinderne der ejer og driver Glow and Go er både kompetente, kender deres grej og er søde og hyggelige at tale med. Det er altså en fuldt igennem god oplevelse at være til ansigtsbehandling hos Glow and Go, særligt fordi jeg får bugt med mine hudproblemer ved at komme her.
Caroline
Jeg kan anbefale Go & Glow med det varmeste hjerte
Jeg kan anbefale Go & Glow med det varmeste hjerte. De rareste mennesker, i de tryggeste hænder. Jeg fik lavet en “Dermaplade” behandling og min hud var skinnende og ren bagefter, som aldrig før! Man kan altid være sikker på at, få den bedste behandling efter dit ønske og behov. Professionel betjening og udførelse, du føler dig som et nyt menneske efterfølgende! De varmeste anbefalinger herfra til din hud.
Josephine
Tidligere
Næste

Hvem kan behandles med permanent hårfjerning

Som udgangspunkt kan alle behandles, så længe hårene er mørkere end huden i det ønskede behandlingsområde.

Hvide hår kan ikke behandles da det kræver der er farve, pigment, i håret. Så man skal ikke vente med behandling til hårene er hvide/grå.

Til forkonsultationen

Når du har læst denne skriftlige information, kommer du til forkonsultation hos sygeplejersken, der giver dig al den supplerende mundtlige information, som du har brug for.

Sygeplejersken vil udspørge dig om dine ønsker og stille simple spørgsmål for at sikre, at der ikke er noget helbredsmæssigt, der skal tages forbehold til eller andre forhold, som kunne tale imod at give behandlingen her og nu. Hun vurderer din hudtype og inspicerer det område, som du ønsker behandlet, og noterer sig hårenes farve, tykkelse og tæthed.

Det er et ufravigeligt lovkrav, at der skal tages fotos, som skal opbevares i patientjournalen, af det område, som skal behandles. Det gælder kun ved den første behandling.

Inden behandlingen

Inden behandlingen skal hårene i området fjernes med en skraber. Det gør du normalt aftenen før. Du må ikke anvende creme på behandlingsdagen.

Ved hårfjerning med laser er der ikke noget lovkrav om, at man skal have betænkningstid, så hvis du føler dig afklaret, så er der intet der hinder, at den første behandling kan gives umiddelbart efter forkonsultationen, hvis du giver dit samtykke hertil.

Selve behandlingen

Du får et par specielle beskyttelsesbriller på, for at forhindre skader på øjet, da laseren udsender et skarpt lys.

Behandlingen føles som kortvarige prik eller stik, og kun lige når laserskuddet afgives. Der er ingen smerter bagefter.

Du må ikke selv påføre bedøvende creme hjemmefra.

Fra

250,- DKK

Priser på permanent hårfjerning

Her kan du se vores priser. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål.
For konsultation hos sygeplejerske er altid gratis.

Hele kroppen

2000 kr.

Under armene, brazilian og halve ben

1200 kr.

Ansigt, under armene og brazilian

800 kr.

Skæg, nakke og ryg

1200 kr.

Overlæbe og hage

400 kr.

Kinder

300 kr.

Overlæbe

250 kr.

Ansigt

600 kr.

Skæg linje

500 kr.

Hals

400 kr.

Hele kroppen

5000 kr.

Nakke

500 kr.

Skulder

600 kr.

Armhuler

500 kr.

Arme

700 kr.

Hænder/tæer

400 kr.

Ryg, nakke og skuldre

1500 kr.

Lænd

400 kr.

Ryg

1000 kr.

Hele brystet

1000 kr.

Mave

800 kr.

Hele kroppen

5000 kr.

Knæ

400 kr.

Halve ben

800 kr.

Hele ben

1200 kr.

Hænder/tæer

400 kr.

Bikini linje

500 kr.

Brazilian

800 kr.

Baller

800 kr.

Hele kroppen

5000 kr.

Hvordan virker det?

Lysenergien fra den kraftige diodelaser optages helt selektivt af det sorte farvestof (melanin) i hårstrået, og omdannes til varme, der breder sig til hårsækken. Her går de hårdannende celler i hårløget og -sækken til grunde og hårsækken ødelægges permanent. Her vil du aldrig kunne danne et nyt hår.

Alle områder på kroppen kan behandles; men behandlingen virker ikke på helt lyse eller grå hår. Kun sorte eller brune hår kan behandles. Efter behandlingen kan du måske stadig se håret; indtil det falder ud i løbet af 1 – 2 uger.

Den enkelte hårsæk gennemgår en cyklus hvor håret vokser (vækstfase), en hvilefase og endelig en afstødningsfase. Behandlingen rammer kun hår i vækstfasen, og da ikke alle hår er i vækstfase på én gang, så er det nødvendigt at gentage behandlingen.

Hvor mange behandlinger skal der til?

Hvor mange behandlinger, der skal til, afhænger af hvilket hudområde, der behandles, samt af hudtype, hormonstatus, alder og køn.

Du skal som udgangspunkt regne med et forløb på 6-10 behandlinger givet med 4 ugers intervaller, for at opnå en hårreduktion på 60 – 95 %.

Man kan ikke forvente en 100 % fjernelse af alle hår. I en del tilfælde kan man se, at der sker nydannelse af hårsække pga. hormonpåvirkning, (eksempelvis graviditet). Herefter kan det være nødvendigt med opfølgende behandlinger ca. 1 gang årligt.

Forholdsregler i forløbet

Huden skal være så bleg som muligt. Du skal undgå solbadning og solarium i 4 uger forud for og 4 uger efter behandlingen. Hvis man færdes i solen i den første måned efter behandlingen, skal man anvende solcreme med høj faktor (SPF 30 – 50).

Du må ikke anvende selvbruner i hele forløbet. Hår der er fjernet med pincet, hårfjerningscreme, epilering eller voks kan ikke behandles. Så i hele forløbet må du udelukkende bruge skraber eller shaver.

Når du møder til behandling, skal hårene være skrabet ned til huden. Undgå dog at gå for ivrigt til værks, så du møder med en rød og irriteret hud. Stubbe ned til ½ mm kan accepteres.

Bivirkninger

Normalt ingen, men en vis rødme og svie kan være til stede i nogle timer, i sjældne tilfælde kan det vare få dage. Især hvis man behandler en meget solbrændt hud, kan der være risiko for en overfladisk forbrænding, med mere udtalt rødme og hævelse i flere dage, måske ligefrem med dannelse af små vabler i huden.

Huden vil normaliseres med tiden, men i lidt sværere tilfælde kan det tage 3 – 6 måneder, hvor huden i starten kan blive lysfarvet. Hvis man ikke undgår solen kan man risikere, at der efterfølgende opstår en mere langvarig øget pigmentering. (Postinflammatorisk Hyperpigmentering).

Vi opfordrer dig til altid straks at kontakte klinikken, hvis du føler svie, smerte, eller observerer noget, der kan give anledning til bekymring, også selv om du måske ikke selv umiddelbart sætter generne i forbindelse med behandlingen.

Du skal ikke forvente at din praktiserende læge eller lægerne på skadestuerne har tilstrækkelig viden om laserbehandling, til at kunne rådgive dig korrekt.

Journalføring og lovgivning

Glow and Go skal opbevare dine journal oplysninger i 10 år i henhold til lovgivningen. (Journalførings bekendtgørelsen § 15, stk. 1 og stk. 6). Så journalen kan ikke slettes selv om patienten måtte ønske det.

Men du er altid berettiget til at få en kopi af din journal udleveret.

Populære behandlinger

Vi har noget for enhver smag

Permanent Hårfjerning

Er du træt af at shave ofte? Få holdbare resultater med permanent hårfjerning. Vi benytter den nyeste, bedste teknologi.
Populær

Hydrafacial

En Hydrafacial dybderenser huden og tilfører masser af fugt. Mindsker irritation og giver øjeblikkelig glød.
Populær

Mesoterapi

Denne Microneedling gør din hud mere ensartet og forbedrer hudens elasitet. Kosmetologen analyserer først din hud og planlægger et forløb præcis til dig.

Kemisk Peeling

Kemisk Peeling kan afhjælper bl.a. solskader, rynker og ar. Behandlingen hjælper derfor med at opstramme huden. Klinisk veldokumenteret virkning

Deluxe Behandling

Med vores Deluxe Behandling, får du et lækkert afbræk fra en travl hverdag. Her vil du og din hud blive forkælet og få ny energi.
Populær

Frugtsyrebehandling AHA

Behandlingen til dig med flere udfordringer med huden. Syren er med til at reducere urenheder, akne, solskader og pigmenter.

Slip for uønsket hårvækst

Er du træt af at shave ofte? Få holdbare resultater med permanent hårfjerning. Vi benytter den nyeste, bedste teknologi
Læs mere

Den mest avancerede hudfornyelse

En Hydrafacial dybderenser husen og tilføre masser af fugt. Mindsker irritation og giver øjeblikkelig glød.
Læs mere

Styrker hudens naturlige barriere

Denne microneedling behandling gør din hud mere ensartet og forbedre huden elasitet. Kosmetologen analyserer først din hud og planlægger et forløb præcis til dig.
Læs mere

Klinisk veldokumenteret virkning

Kemisk Peeling kan bl.a. hjælpe mod solskader, rynker og ar. Behandlingen hjælper derfor med at opstramme huden.
Læs mere

Forkæl dig selv

Med vores Deluxe Behandling, får du et lækkert afbræk fra en travl hverdag. Her vil du og din hud blive forkælet og få ny energi.
Læs mere

Stimulerer kollagen og opstrammer

Behandlingen til dig med flere udfordringer med huden. Syren er med til at reducere urenheder, akne, solskader og pigmenter.
Læs mere